Булчински рокли с дантела – изящество и елегантност

Булчински рокли с дантела – изящество и елегантност

Въпреки факта, че историята на дантелата датира от много векове, нейната актуалност и популярност само нараства. В края на краищата нищо не може толкова деликатно и в същото време изразително да подчертае романтиката и изтънчеността на младо влюбено момиче, както моделите от дантелена тъкан.

Дантелата може да бъде много различна и можете да изберете своя модел за почти всеки стил и концепция на празника. Тук много зависи от кройката на роклята, количеството и вида дантела.

  • Пухкава рокля или А-образен модел с дантелен връх и апликации на полата ще са подходящи за класически празник;
  • За сватба в стил еко, прованс, бохо и други близки до природата, подходящи модели за булчински рокли с дантела са с свободна или права кройка с шарки в етнически стил;
  • На дискретно тържество със сватба в храм е подходяща затворена рокля с връх от плътна дантела. Ще изглежда изящно;
  • За сватба на плажа подходящи сватбени рокли с дантела ще са: лека кройка от тюл или шифон с дантелени детайли или полупрозрачни модели от гипюр.

Булчински рокли с дантела и техните предимства:


Те са свързани с женствеността и чувствеността, а сватбените модели, украсени с дантела, са толкова изискани и аристократични, че не изискват допълнителен аксесоар. Различните стилове, текстури, нюанси и комбинации ви позволяват да създавате невероятно красиви и толкова различни модели с помощта на дантела.

Красотата на дантелата е вечна за капризите на модата. Повечето от известните и най-обсъжданите сватбени рокли от миналия век и днес са изработени от дантела или украсени с нея. Струва си да си припомним образите на Грейс Кели, Кейт Мидълтън, Иванка Тръмп и Ким Кардашиян, за да разберем, че дантелената рокля е вечна и модерна.

Дантелата привлича вниманието и създава ярки акценти. Ако булката е с безупречен силует, тогава дантеления модел само ще подчертае изтънчените очертания на нейната фигура. За булки с пищни форми са подходящи модели, при които дантелата допълва основния плат, подчертавайки деколтето или декорирайки полата и шлейфа с отделни мотиви.

Най-популярни