Бъдете в крак с модата с модерни маратонки

Бъдете в крак с модата с модерни маратонки

В днешния свят на модата е важно да бъдете себе си и по-малко да следвате тенденциите. Това обаче не означава, че вече не можете да следвате тенденциите. Вместо това потърсете по-малки нишови подтенденции, които отговарят на личния ви стил и предлагат свеж поглед към съществуващите тенденции. Това също така означава, че вместо да следвате това, което всички останали носят, трябва да се съсредоточите върху съставянето на невероятен тоалет чрез смесване и съчетаване на отделни елементи по начин, който е подходящ за вас, а не за някой друг. В тази статия ще разгледаме няколко различни съвета и трикове, за да сте в крак с последните модни тенденции, като същевременно винаги имате предвид личния си стил. От мода, вдъхновена от маратонките, до гръндж мода – четете нататък, за да откриете най-новите модерни стилове в момента

Опознайте своя тип тяло и намерете подходящия за вас

Преди да се впуснете в някоя тенденция, е важно да знаете как вашият тип тяло ще се съчетае с нея. Това ще ви помогне да изберете подходящите за вас елементи и да сте сигурни, че се обличате за вашия тип тяло, а не против него. Когато става въпрос за облекло, има три основни типа тяло, които трябва да познавате:

Високи и слаби – Ако случайно попадате в тази категория, имате късмета да разполагате с малко повече възможности от останалите. Тъй като сте по-високи, можете лесно да носите по-дълги елементи като макси рокли, поли с цял ръст и ризи с дълги ръкави.

Тежък ръст – Ако сте от по-тежката страна, може да сте по-ограничени по отношение на вида дрехи, които можете да носите. Това обаче не означава, че трябва да останете в кутията на скучните ролетки и дънки. Има много модерни модели, които са подходящи за по-тежки хора, просто трябва да ги потърсите.

Ниски и тънки – Ако сте с вертикално изложение, не изключвайте елементи като дълги макси рокли или пола с цяла дължина. Можете да създадете много бляскава визия, като съчетаете един от тези артикули с топ или боди.

Намерете най-добрите марки за вашия бюджет

Следете какви са тенденциите и кои марки са на върха на модната игра. По този начин можете да избирате артикулите си въз основа на стила си и на това, което ви допада. Ако разполагате със строг бюджет, може да е полезно да имате обща представа колко струват определени артикули. По този начин можете да избирате артикули, които отговарят на бюджета ви, без да жертвате стила или качеството си.

Пробвайте обувките, преди да ги купите

Преди да си купите нов модерен чифт токчета или маратонки, уверете се, че са подходящи. Стоенето на земята, докато сте в магазина, не е добър показател за това как ще се чувствате с чифт обувки, особено ако имате широки или малки крака. Прилагайте същите правила за прилягане, които бихте приложили при чифт дънки. Ако артикулът е твърде тесен, ще бъде неудобен за носене. Ако е прекалено свободна, може лесно да падне или да се заплете в различни неща. Уверете се, че изделието е здраво, но същевременно достатъчно меко, за да можете да се разхождате с него. Също така имайте предвид, че някои тенденции изискват специфични съображения при избора на обувки. Маратонките на платформа и токчетата с дебела подметка ще улеснят ходенето и стоенето в тълпата.

Не забравяйте да носите нещата от първа необходимост

Докато изхвърляте старото и въвеждате новото, не забравяйте да имате предвид няколко неща. Първо, макар че определено можете да изпробвате някои нови тенденции, не се страхувайте да запазите някои стари елементи.. Второ, върнете някои стари класики. Модните тенденции идват и си отиват и макар да е забавно да сме в крак с най-новото и най-доброто, също така е важно да знаем кога е време да оставим миналото. Това са няколко съвета и трика, с които да сте в крак с най-новите модни тенденции, като същевременно винаги имате предвид личния си стил. От това да познавате типа си тяло и да намерите подходящата за вас дреха до това да опитвате нови неща и да намерите най-добрите марки за вашия бюджет, четете нататък, за да откриете най-новите тенденции в момента.

Най-популярни