Защо персонализираните бижута са толкова важни за живота ни?

Защо персонализираните бижута са толкова важни за живота ни?

Да получите нещо със смисъл е още по-сладко, когато то е наистина лично за вас – и бижутата не са изключение. Персонализираните бижута са проникнали в нашето ежедневно облекло и са се превърнали в нещо, което търсим все повече и повече.

Ние вече сме обсебени от намирането на артикули, които са поръчани и създадени специално за нас. И, нека си признаем, няма нищо по-хубаво от момента, в който някой пита за значението на едно бижу или отчаяно иска да разбере откъде е дадено украшение, защото е толкова необичайно и уникално.

И така, защо толкова много обичаме персонализирани гривни от сребро и кожа и други подобни бижута? Ето няколко причини.

Те са игриви

Може да не искате да носите дрехи, украсени с вашите мисли, чувства и емоции, но върху бижутата? Да, те са една изключителна възможност за това!

Говорим за великолепен и фин начин да оставите вашата личност да надникне изпод тоалета ви. Така околните само ще гадаят колко още по-интересна личност сте под повърхността на всичко това!

Това е най-добрият подарък

Всички сме се опитвали от време на време да подарим на приятел или любим подарък, който наистина има значение, и даването на персонализирани бижута ще ви спечели основни точки.

Усещане за лукс

Малко лукс ви върши работа, а персонализирано бижу е един от най-лесните и достъпни начини да вкарате малко лукс във вашето ежедневие. Персонализираната гривна например е класическо, лесно за носене украшение и вие непременно ще бъдете единствената, която има такава.

Ще почувствате, че е създадена специално за вас. Какво по-страхотно от това?

Има смисъл

Широко разпространено е мнението, че носенето на вашия рожден камък ви носи късмет, благоденствие и късмет. Можете да добавите и много други символи според това, което бихте искали да споделите със света – всичко е във вашите ръце.

По поръчка

В крайна сметка, кой иска това, което всички останали имат? Когато искате да направите вашето бижу наистина уникално, дерзайте.

Важно нещо, което да имате предвид

Независимо дали искате дълга огърлица или тесен чокър, имате нужда от гривна или пръстен, това бижу трябва да е пълно отражение на вашата личност. Скицирайте нещо, което наистина изобразява вашата личност, стил и индивидуалност.

Помнете, че е от изключителна важност да определите тона на кожата си и да разберете кой метал ще ви стои най-добре.

Как да определите тона на кожата си?

Застанете на естествена светлина и погледнете китката си. Зеленикави ли са вените ви? Ако те са зеленикави, това означава, че сте топъл и тонизиран човек. Ако изглеждат по-скоро сини, значи сте по-студенокръвен човек.

Сребро, платина или злато? Ако сте топъл и тонизиран човек, метали като жълто и розово злато, месинг, олово и мед ще ви стоят най-добре. Ако сте по-студенокръвен човек, тогава платината, неръждаемата стомана, титанът и среброто са най-добрите ви приятели.

След това следващата стъпка е да намерите камъните, които ви стоят най-добре и вървят добре с метала, който сте избрали по-рано.

Искате да се придържате към класиката в лицето на скъпоценни камъни и кристали? Можете да получите вашите персонализирани бижута, направени според вашите собствени предпочитания и нещо, което изобразява вашия стил и излъчва вашата личност.

Бъдете сигурни, че имате шанса да получите всичко, за което някога сте си мечтали!

Най-популярни