Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cypah/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cypah/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cypah/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Как да изберем най-добрата плажна кърпа? - CyPah

Как да изберем най-добрата плажна кърпа?

Как да изберем най-добрата плажна кърпа?

 Ако това лято ще се разхождате край морето, тогава е добре да имате най-добрите плажни кърпи за вас и вашето семейство. Тоест такава, която не само изпълнява основната функция да може да изсуши тялото ви, след като излезете от водата, но също така ви позволява да лежите на пясъка.И разбира се да е с отлично качество, за да гарантира нейната издръжливост.

Бързо съхнеща

Ако кърпата не изсъхне бързо, тогава пясъкът най-вероятно ще полепне по нея, което може да бъде доста досадно. Така че капацитетът за усвояване е един от основните аспекти, на които трябва да обърнете внимание.

 Обърнете внимание и на материала, от който са изработени големите и малките плажни кърпи, тъй като ако е много груб, тялото ви ще страда всеки път, когато попивате водата от тялото си. Кои са най-добрите материали? Най-удобни се оказват памук и кадифе .

Размерът

В размера няма установено правило, по-скоро ще зависи от това кой ще използва кърпата . Така че, когато купувате плажни кърпи, уверете се че размерите им са идеални за вас. По принцип за възрастен са достатъчни размери от 90 см ширина и 180 см дължина.

домотекс - произведено специално за теб

Не заема много място

Когато отивате на плаж, обикновено взимате много неща, които заемат място, като кърпата е едно от нещата, които имат най-голяма нужда. Въпреки това, изборът на кърпа с мека материя, която може лесно да се сгъне в компактен размер, ще оползотвори по-добре вашето място за съхранение.

 Дизайн

Вярно е, че това не е една от съществените точки, но всички искаме да използваме кърпи, заради модерния и актуален дизайн. Най-добре е да изберете цветове и десени, които се съчетават с морето и лятото. Например, можете да изберете ярки цветове и флорални, морски и други подобни щампи.

Ако имате басейн у дома, плажната кърпа може дори да се превърне в още един елемент в декорацията, стига да я изберете в същия стил като останалите елементи, които вече имате.

Най-популярни