Как да изтегля бърз кредит

Как да изтегля бърз кредит

Често се случва да изпадаме в ситуация парите да не стигат. Вариантът да вземете от близки и приятели не винаги е удачен. Затова ако имате нужда от пари до заплата, бързият кредит е решението на вашия проблем. Тегленето на този вид заеми навлиза все повече в нашето ежедневие по няколко причини:

  • кандидатствате само с лична карта – не е нужно да подготвяте хиляди документи, да изисквате бележки от работодател, защото всичко е улеснено. Необходимо е само да имате валидна лична карта
  • кандидатстването е бързо и лесно – необходимо е само да направите регистрация, да следвате няколко стъпки, като това изберете сумата и срокът, които ви устройват, и сте взели своя бърз кредит;
  • получавате одобрение в кратък срок – отпада чакането с дни дали банката ще ви одобри или не. Само за няколко минути и парите ще са по вашата сметка
  • кандидатствате и подписвате своя договор изцяло онлайн – досадното чакане по опашки вече е мит, защото всичко се случва дигитално.

Какво трябва да знаете при теглене на бързи пари 

Когато ви предстои теглене на заем, изберете коректна кредитна небанкова институция, която ще ви предложи адекватно погасяване на задължението с месечни вноски, които отговарят на вашите приходи. Запознайте се и с размера на лихвения процент – дали не е прекалено висок. Проверете също за скрити такси, които може да „изскочат” впоследствие. Много често, когато спешно се нуждаем от пари, пренебрегваме всичко това и след време се укоряваме колко наивни сме били или хвърляме вината върху нашия кредитор.

мъж замислено гледа в монитора си чака одобрение за кредит

Теглене на бързи кредити – специалистите на Cash Credit разказват

Ако добре сте проучили кредитната институция и сте преценили, че всички условия ви устройват, значи е време да заявите искането си за теглене на заем. Кандидатствайте онлайн по всяко време на денонощието. Попълнете формуляра и в удобно за вас време и място. Всяка кредитна институция има достъп до работодателите и лесно могат да бъдат установени вашите доходи. Централният кредитен център (ЦКР) представя информация за задълженията ви, ако имате и други такива. Това е причината, поради която не е необходимо да чакате с дни, за да се отпусне бърз заем. След минути ще излезе и становището за вашия кредит и при одобрение, следва да получите своята заявена сума. 

Как да подпишете онлайн своя договор, споделят професионалистите от Кеш Кредит

В случай че искането за теглене на заем е одобрено, вие можете да подпишете своя договор онлайн. За да пристъпите към неговото електронно подписване, трябва да въведете кода, който ще получите на своя телефон. Договорът ще бъде наличен  във вашия профил. Когато процедурата бъде извършена, можете да очаквате сумата по сметката си, в брой в офис или на каса на Easy pay.

Най-популярни