Как да носите молив пола?

Всяка жена може да си позволи да носи молив пола. Въпреки това, не всеки знае с какво да хармонизира този тип дамско облекло. Винаги трябва да се съобразявате с обстоятелствата, при които ще носите вашата молив пола и да я комбинирате с други дрехи, които ще й подхождат. В крайна сметка, съвременната молив пола е доста подходяща, както за офиса, така и на парти. Всичко зависи от това с какво ще бъде допълнена.

Бизнес стил

Лаконичната пола тип молив в черен, бял, сив, кафяв или бежов цвят е основен елемент в гардероба на бизнес дамата. Черна молив пола с бяла риза изглежда много стилно. Ако черната пола не ви подхожда, може да заложите на друг неутрален цвят и да комбинирате с консервативни бели или пастелни ризи и блузи. Принтираната опция също може да се впише в дрескода. Комбинирайте този тоалет с високи токчета за елегантен външен вид. Също така, полата може да бъде изработена от материя със сдържан принт под формата на тясно райе или каре. В студения сезон опитайте да създадете текстуриран поглед с яке, пуловер или жилетка.

Уличен стил

Дамите със стройна фигура могат да носят пола тип молив с късо сако, яке, жилетка или пуловер.

Ако не сте напълно сигурни в безупречността на фигурата си, тогава можете да си купите молив пола с висока талия и да я носите с горно облекло с по-удължен силует. Моделите молив поли с висока талия правят талията визуално по-фина и елегантна и оформят по красив начин нежните извивки на женското тяло.  С такава пола всяка дама ще изглежда женствено и елегантно.

Тясната пола, също така, може да се комбинира с големи, овърсайз пуловери за създаване на тоалети в уличен стил. Това е много модерен външен вид, но се уверете, че избраното горно облекло овърсайз не нарушава вашите пропорции. Горната част не трябва да бъде твърде широка, достатъчно е само свободен силует или например обемни ръкави. Такова съчетание може да бъде допълнено с обувки с токчета или маратонки.

Класическите връхни дрехи като палта и кожените якета перфектно се комбинират с тясна пола тип молив.

Вечерни поводи

Кожена пола тип молив може да бъде основа и дори любими предмет на вашия гардероб. Експериментирайки и опитвайки различни комбинации, ще получите възможност да създадете разнообразни тоалети, винаги оставайки женствени и уникални. Изисканите дамски поли могат да станат стилен компонент на интелигентен външен вид. Модерната молив пола, комбинирана с красива блуза от коприна или дантела, е чудесен избор за офис парти или среща.

За вечерни излизания в клуб или дискотека, може да заложите  на ефектна кожена молив пола в наситено червено, синьо или друг ярък цвят.

Най-популярни