Как да се облечете за парти?

Как да се облечете за парти?

Партито представлява празник, на който всички танцуват. Уверете се, че ще се чувствате достатъчно удобно с вашето облекло, за да се забавлявате през цялата нощ. Нали не искате да се притеснявате, че роклята ви се вдига нагоре или че е твърде къса?

Независимо от мястото, където се провежда партито, важно е да помислите за вашите домакини.

Най-добрият начин да се вземе решение за точното облекло е да се облечете в зависимост от това къде се организира партито. Компанията, в която ще се намирате, също може да бъде решаващ фактор, когато става въпрос за избора на вашия тоалет.

За да ви помогнем, ви предлагаме четири идеи за облекло, които ще ви помогнат да изглеждате красиво на предстоящата инициатива.

Ултавиолетова рокля със сребристи аксесоари

Изискани и елегантни трябва да бъдат думите, които ви описват за предстоящото събитие. Независимо дали сте достатъчно смели да се ангажирате с такъв специален цвят и да създадете тоалет в такива модерни и плътни нюанси или предпочитате първия експеримент да бъде върху нещо минимално, едно нещо е сигурно – ултравиолетовото ще удиви всички гости на партито!

Черна рокля със златни аксесоари

Впечатлелет вашите приятели с консервативен, но модерен силует и смели цветове. Ако всички нюанси на черното ви изглеждат твърде тъмни, може да предпочетете оттенък със сини или лилави нюанси. Най-новата мания на дизайнерите е да залагат на жълто-златистия цвят, който напомня горчица.

Зелена рокля с бели аксесоари

Напомнете им, че пазите вашето малко момиченце в себе си. Един от любимите ни тюркоазени нюанси е Pantone Arcadia. Носещ ретро и същевременно модерен стил, Arcadia е най-освежаващия, чист зелен нюанс на тюркоаз с оттенък на синьо. Той ни води в нова посока за 2018.

Червен искрящ тоалет с черни аксесоари

Стилен, тренди и комфортен – този тоалет излъчва неустоима привлекателност и класическа цветова схема. Заложете на този тоалет, ако искате да сте център на внимание, когато сте навън с приятелите си.

Огненият Калиенте като един от цветовете на тази година, представлява ярък нюанс на червено, който е проектиран да се откроява! Така че, не се колебайте да се осмелите, ако искате да подчертаете определено място в дома си или да запълнете пространството с енергия.

Тези идеи за облекло, вдъхновени от международните модни тенденции и почиващи на традиционните принципи в конструирането на тоалети за тържествени поводи, със сигурност ще ви помогнат да изглеждате прекрасно. Ако все още не сте сигурни какво да облечете, създайте отправна точка, като изберете дрехи в цветовете на сезона.

Най-популярни