Мечтаната баня: Как да го постигнем

Мечтаната баня: Как да го постигнем

Идеално за всяка баня, независимо от размера, е да не губите дори сантиметър от нейното пространство. Знаем колко е трудно да се хармонизират всички мебели с тоалетната чиния и други аксесоари. Знаем също, че за да направите това, се нуждаете както от разнообразие, така и от свобода при избора на правилните елементи.

Тъй като искаме да подкрепим вашето творчество и да ви предложим изгодно и практично решение за баня и за душ, ние сме подготвили нова гама, на която ще се насладите напълно. Новата гама душове почти ще свърши цялата работа вместо вас, като гарантира чрез своя практичен, елегантен и лесен за инсталиране дизайн комфорта на банята, за който всяко семейство мечтае.

Ползи. Изборът на правилното решение за душ за вашата баня може да бъде предизвикателство. На първо място, ще трябва да избирате между душ и вана. За малки стаи и забързан живот душовете са много по -подходящи. Душът в дясната кабина може да бъде както доза енергия, така и дългоочакван момент на релаксация.

Видове душове. За да отговори на нуждите на клиентите в най -малкия детайл, нашите предложения са разделени на две категории: душ кабини, които са монтирани в оригиналната си форма и панели и врати, от които можете да създадете душ, който искате. Независимо дали искате обикновен душ, вградена в италиански стил или въртяща се врата за душ, нашите предложения има всички решения.

Смейте да създавате с помощта на стени и врати, които се сглобяват лесно и бързо, с невидимо уплътнение. Всички продукти на са специално обработени с варовик, така че можете да сте сигурни, че ще закупите издръжлив, висококачествен продукт, който е много лесен за поддръжка. В допълнение, продуктите идват с 10-годишна гаранция, така че можете да сте сигурни, че можете да разчитате на тях поне десетилетие.

Не знаете защо да вземете предвид, когато искате да купувате продукти? Ето как да поставите критериите за външен вид, издръжливост и комфорт на най -високо ниво:

Площ – Прецизно измерва наличната площ преди да вземете решение. Изобретателността на продуктовата гама се състои в това, че те ви позволяват да изберете оптималното решение, идеално пригодено за пространството, което имате в банята, за да направите душ кабината.

Например, за баня, където подовата площ е 900 x 900 мм и има 2 стени за душ, тогава решението се състои от полукръгла душ кабина. Дизайнът и размерът му са идеални за малки бани. Полукръглата форма няма да заема останалото пространство, а стъклото ще осветява стаята, придавайки на банята ви ефирен и нов вид.

И обратно, ако подовата площ е 1600 x 900 мм и има само една стена на разположение, тогава идеалната комбинация от фиксирани панели и вградените панели би била идеална. С тази комбинация ще очертаете елегантно пространство, подходящо само за дълъг и релаксиращ душ.

Всички ниши продукти се сглобяват бързо и лесно, а висококачествените облицовки (изработени от прозрачно стъкло или алуминий с огледален ефект) ще превърнат банята ви в елегантно пространство, идеално за отдих.

Ако сте изправени пред обновяването на банята от известно време или просто чувствате необходимостта да внесете нов дъх в банята си, сега имате на ваше разположение нас – универсалното решение на една мечтана баня. Очакваме ви в магазините ни, където нашите консултанти могат да ви помогнат да изберете правилното решение за всеки тип пространство.

Най-популярни