Трудно ли се избира подарък за зодия Скорпион?

Трудно ли се избира подарък за зодия Скорпион?

Подарък за зодия Скорпион – трудно ли е да изберем подарък за тази зодия
Скорпион, изключителен във всяко отношение, се нуждае от изключителни подаръци за рожден ден. Това вероятно е основната причина, поради която силен, проницателен, напорист Скорпион не е лесен за избор на подходящ и оригинален подарък.

Например дрънкулките и меките играчки определено няма да му подхождат и той просто ще критикува баналните неща с присъщия си каустичен сарказъм. Така че бъдете внимателни.

Ако попитате Скорпиона какво би искал да получи за празника, най-вероятно той ще отговори: „Нищо“. За него празниците и важните дати са от пренебрежимо значение и нашият отровен приятел не смята за необходимо да се отвлича по такива дреболии от важните си мисли и идеи. И ако е така, тогава ще трябва да отгатнете какво иска скъпият Скорпион и ще трябва сами да изберете правилния подарък за рожден ден. И за това трябва да проявите много креативност и въображение!

Не се отказвайте – това е мотото на Скорпиона за цял живот! Премерен живот не е за него – покровителствената планета Марс дарява Скорпион с войнствен дух, смелост, непреклонна сила на волята, значителна физическа сила и издръжливост. Оттук и желанието му за риск, безкрайна борба с трудности и дори малко нахален характер – под влиянието на планетите е трудно да се изобрази спокойствие.

подарък за мъж
Подарък за мъж – зодия Скорпион

За готин Скорпион изберете страхотни подаръци за мъж на военна тематика – например колекционерско оръжие, което може да бъде окачено на стената, дръжка във формата на патрон, запалка в стил пистолет, чаша за ръчна граната и т.н.

Скорпионите искрено вярват в поличби, предсказания и отвъдни сили. Те не са безразлични към гатанките и тайните, а всякакви „тъмни“ неща като карти Таро, окултни книги, принадлежности за магьосничество вълнуват въображението им. Отличен подарък за зодия скорпион ще бъде амулет, талисман, стъклена топка за гадаене, дъска за сеанси, индивидуален хороскоп.

Темата ще включва и аксесоари, бижута и други неща със символа на Скорпион – картини, съдове, бижута.
Като опция – красива верига със златен скорпион или сертификат за татуировка със снимка на зодиакалния талисман в добър салон за татуировки. Възможно е последното да е било съкровената мечта на вашия Скорпион, защото представителите на този знак изпитват някакъв мистичен копнеж за всичко, свързано с тяхното зодиакално съзвездие.

Независим Скорпион цени парите като част от ценната си свобода. И той приема парични подаръци с удоволствие, особено ако са поднесени по оригинален начин. За разлика от нерешителните Везни, Скорпионът ще намери за какво да похарчи своя подарък за рожден ден! Каквато и идея да си хрумне, бъдете сигурни че изненадата винаги ще впечатли вашия приятел или близък и той ще оцени жеста.

Най-популярни