С почистване на отпадъци и покъщнина може да разберете стила си

С почистване на отпадъци и покъщнина може да разберете стила си

Знаете ли, какъв е вашият стил на почистване? Оказва се, че вашите личностни черти са перфектно отразени в стила ви на почистване, което ви дава още един етикет, а това ви представя в домашната сфера.

Вие ли сте от хората, които прибират всички неща в гардероба, преди да са дошли гостите, или се заемате с домакинската работа веднага щом забележите и най-малката следа от безпорядък?

Известната фирма по почистване Чистачи.comни съдействас тази статия за различните стилове на почистване. Такива издават личността на този, който ги възприема. По-долу имате няколко опции, в които можете да откриете себе си!

Магьосник

Характеризирате се със стила на магьосника по почистване на отпадъци и покъщнина. Така, ако сте страхотни в подреждането няколко минути, преди пристигането на гостите. Проблемът е, че криете боклука под килима, въпреки че всички неща са разпръснати в шкафовете и „камуфлират“ всяка следа от безпорядък, което се превръща в голям проблем по-късно.

Повърхностният

Човекът, характеризиращ се с този домакински стил, постоянно се стреми да поддържа чистота, но го прави повърхностно. Всяка вечер прахосмука килима, но забравя да почисти праха под мебелите.

Типичният

Този човек чисти само в един определен от него ден от седмицата. В допълнение, той има същия ред на задачите, функционирайки като програмиран робот.

Спонтанният

Този стил на почистване включва спонтанна намеса, върху мръсотията, веднага щом бъде забелязан. Говорите по телефона и бършете огледалото, забелязвате мръсните плочки и ги „атакувате“, без предупреждение с абразивната гъба и т.н.

Отлагащият

Този човек безкрайно отлага почистването, смятайки, че винаги има нещо по-добро от чистене. „Оставете за утре това, което можете да направите днес, може би вече няма да ви трябва“ е мотото на този тип безделник.

Импровизаторът

При импровизатора дневният график е толкова натоварен, че трябва да се „шмугне“ сред другите планирани неща, за да чисти. По принцип почистването се извършва късно през нощта.

Перфекционист

Този човек не може да се отпусне, защото винаги намира нещо, което трябва да се почисти. Той е свикнал да рови дълбоко и да лъска неща, които не са виждали бял свят от много години.

Разсеяният

Разсеяният човек започва да чисти, след което оставя вниманието му да бъде отвлечено от нещо друго и след няколко часа се връща към домашните задължения. При него чистенето отнема цял ден.

Безразличният

Той просто избира да не се занимава с чистене. Той чака някой друг да се намеси и отмъщава грубо, когато го помолят да се погрижи за домакинската работа.

Е, открихте ли себе си сред типажите личности, според начина на чистене?

Ако сте от онези, които не си падат по такова, винаги може да потърсите професионални услуги от Чистачи.com

Най-популярни