Хитрини за малки помещения

Хитрини за малки помещения

Вградените уреди са чудесни.

Те пестят място. Ако имате тесни помещения, то е добре да заложите на смесители за вграждане. В същото време ако банята ви е тясна, то е добре да не залагате на вана. Тя може да ви отнеме от пространството. Не бива да забравяте, че една вана хаби много повече вода.

Living Room Ideas for Small Spaces - YouTube

Поставете душ кабина и душове за баня. Посредством душ системи, вие ще спестите вода и място. Освен това към душа можете да поставите и хидромасажни панели. Те ще ви помогнат да изживеете релаксиращи моменти, когато си вземате душ. Новите и модерни термостатни смесители разполагат и със система използвана в луксозните хотели.

50 Small Studio Apartment Design Ideas (2020) – Modern, Tiny & Clever - InteriorZine

Тя представлява съвкупност от различни камъчета. Те пречистват водата. Предложенията от големите фирми за обзавеждане на баня предлагат различни по вид и форма лири за баня. Те могат да бъдат деликатно прикрити от шкаф например или тоалетка. Поставете голямо огледало в банята си.

То може да ви остави с впечатлението, че разполагате с голямо пространство. Визуално вие ще имате усещане за големи пространства в банята си, като тази хитрина може да се приложи и в кухнята или тясно антре.

Най-популярни