3 идеални подаръка за абитуриенти

3 идеални подаръка за абитуриенти

Абитуриентските балове дойдоха, а Вие може би още нямате идеи за идеалния подарък. Ние ще Ви представим 3 идеи за подарък, при които пола няма значение.

Перфектният подарък за абитуриент:

Пътуване

Няма по-перфектен подарък от едно незабравимо изживяване. Пътуването не само прави хората щастливи, но и обогатява културно. Не е зле от време на време човек да се откъсне от зоната си на комфорт, да види и опита нещо ново. Опознаването на чужда култура, експериментиране с чужда кухня, посещаването на забележителности няма да стане в рамките на родния Ви град.  За други пътуването е като терапия. Прекарано с любими хора пътуването създава близост и доверие, създава нови и позитивни емоции. Можете да си позволите да подарите една приятна почивка от забързаното ежедневие. Убедени сме, че ще бъде оценено.

Подаръци за абитуриенти - пътуване

 

Камера

Тъкмо заговорихме за създаване на емоции и как по-добре бихте го направили, ако не с камера? Независимо дали е професионален, дигитален, а дори и полароид апарат, ще успеете да съхраните своите спомени. Като бонус към подаръка можете да добавите албум за снимки с много страници, за да мотивирате абитуриента си да ги запълни. Няма нищо по-хубаво от това да се върнеш назад след години, разглеждайки снимки от различни места. С този подарък за абитуриент подарявате не само спомени, но и хоби. Хоби, което може да отключи талант, който тепърва да бъде развиван.

Подаръци за абитуриенти камера

Бижу

За да бъде един повод специален е добре да подберете подарък, който ще се запази във времето. Такъв подарък за абитуриент може да бъде бижу във всяка форма и от всеки благороден метал. Този подарък отново не зависи от пола на абитуриента. Едни са фенове на среброто, други на злато или медицинска стомана. За да направите повода дори още по-специален, можете да гравирате нещо лично върху бижуто. Silver.bg може да направи за Вас специално гравирано сребърно бижу. Можете да изберете форма, шрифт, комбинация от числа или думи, които да трогнат човека, за който е предназначен.  

Подаръци за абитуриенти - сребърно бижу

Най-популярни