Погрижете се за кожата на лицето си с дълбоко почистване

Погрижете се за кожата на лицето си с дълбоко почистване

Ако искате да поглезите кожата си със спа ден, помислете за дълбоко почистване на лице. Това лечение е най-добрият начин за премахване на токсините и възстановяване на младежкия й блясък. Най-важната част от това лечение са екстракциите. Прочетете повече, за да научите как работи тази процедура и кога да я използвате.

Екстракциите са най-важната част от дълбокото почистване на лицето

Процесът на екстракция е една от най-важните части от дълбокото почистване на лицето. Помага за изчистването на запушените пори и премахва замърсяванията и черните точки. Този процес също ще помогне на кожата да абсорбира продуктите за грижа за кожата по-ефективно. Професионален терапевт ще използва специален метален инструмент или пръстите си, за да почисти запушените пори. След това те ще използват скраб за лице, за да ексфолират кожата и да премахнат всички останали остатъци.

Екстракцията на лицето е чудесен начин за изчистване на акнето. В допълнение към премахването на мъртвите кожни клетки, той също така помага за изчистването на черни и бели точки. Тези кожни проблеми могат да повлияят на здравето и чистотата на кожата ви. Когато се извършва професионално, екстракциите могат да премахнат милиумите и кистите и да дадат на кожата ви чиста, здрава основа. Те също могат да придадат на кожата ви по-свеж вид.

Черните точки се причиняват от мъртви кожни клетки и себум. Когато порите са запушени, тя не може да диша, а в резултат, се появяват черни и бели точки, пъпки и други несъвършенства.

Дълбоко почистване на лице - екстракция

Премахва токсините от кожата ви

Дълбокото почистване на лицето ще почисти замърсяванията, мъртвите кожни клетки и натрупването на мазнини, за да премахне токсините от кожата ви. Дълбоко почистващите процедури за лице също помагат за предотвратяване на преждевременното стареене на кожата и появата на акне. Тези процедури за лице са отлични средства за облекчаване на стреса и можете да се насладите на масаж на лицето по време на лечението.

Токсините, които се натрупват в тялото ви, могат да причинят редица проблеми по кожата ви, включително пъпки и петна. Ако сте предразположени към тях, помислете за детоксикираща процедура за лице. За разлика от обикновената грижа за лице, тази процедура ще елиминира всички токсини, които карат кожата ви да изглежда матова и раздразнена. Тази процедура за лице също ще ви помогне да се отървете от токсините, натрупани с времето.

Това е неинвазивна процедура

Дълбокото почистване на лицето е неинвазивна процедура, която премахва мъртвите кожни клетки и замърсителите. Използвайки четири стъпки, процедурата възстановява повърхността на лицето, насърчавайки производството на колаген и нови кожни клетки. Това лечение може да ви помогне в борбата с хиперпигментацията и други признаци на стареене и е по-евтино от инжекциите с ботокс. Освен това, намалява появата на фини линии и белези от акне.

Дълбокото почистване на лицето е идеален начин да получите блестяща, здрава кожа, която блести с младежко излъчване. Това лечение също помага за стягане на кожата ви и омекотяване на бръчките, а също така е идеално за хора с кожа, склонна към акне. Това е идеалният начин да успокоите кожата и да повишите самочувствието си. Ползите от дълбоко почистване на лицето могат да се видят веднага. Просто не забравяйте да уведомите вашия козметик за всички кожни заболявания, които имате, и поискайте режим за домашна грижа за кожата, който съдържа продукти и съставки, които са безопасни за вашата кожа.

Дълбоко почистване на лице - хидратация

Как протича дълбокото почистване на лице?

Дълбокото почистване на лице се провежда в специални козметични студиа, които разполагат с модерна технология и чиста среда. Първоначално, козметикът ще отвори порите ви, чрез специален уред с пара. След като порите са отворени, много по-лесно от тях ще се извадят замърсявания и себум. Това може да стане ръчно или с уред, наподобяващ метална шпатула. Макар, екстракцията да не е болезнена, може да усетите лек дискомфорт.

Следващата стъпка е ексфолиране на остатъчните замърсявания със скраб, който представлява козметичен продукт със зърнеста текстура. Последно, но не и по значение, се нанасят хидратиращи маска и крем за лице, които да успокоят и овлажнят кожата.

Ако и вие искате да направите такава процедура, Satori Laser е отличен избор. Естетичният център се намира в град София, месторабота е на талантливи професионалисти и има много висока оценка от потребителите си.

Най-популярни