Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cypah/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cypah/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cypah/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Душ кабини – високотехнологични решения за всяка модерна баня - CyPah

Душ кабини – високотехнологични решения за всяка модерна баня

Душ кабини – високотехнологични решения за всяка модерна баня

Един от най-важните елементи за всяка модерна и красива баня е нейната душ кабина. Отдавна душ кабината не е просто място, което отделя мястото за къпане в банята от останалото пространство. Душ кабините са удобство и лукс, защото в актуалните предложения, които се считат за луксозни, има страхотни функционалности.

Не само баня – можете да получите функции като масаж, хромо терапия, звукова терапия и много други интересни функционалности. Дори можете да вградите в душ кабината 3D телевизор или всякаква друга техника, граници наистина няма, всичко зависи от изискванията ви и от размера на вашия бюджет и от нещо далеч по-важно – въображението ви.

Какво постигаме с интегрирането на модерни душ кабини?

Тези душ решения са страхотни, ако целите ограничаване на мократа част от банята. Например повечето хора са свикнали след ползване на душа цялото помещение (цялата баня) да е мокро, но не и при душ кабините. При тях това не може да стане, защото са физически отделени и целият воден поток се задържа вътре в самата душ кабина.

Но модерните душ кабини вече са много повече от това – те са красиви и служат дори за декорация на банята и може да се разглеждат като част от интериорния дизайн на мокрото помещение и на цялото жилище. Стъклото на душ кабината е един от нейните класически елементи, който със сигурност ще се развива и занапред с нови още по-здрави и високотехнологични елементи. Обърнете внимание, че това не е обикновено стъкло – то е разработено да издържа на влага и физически удари, например ако се подхлъзнете и паднете в банята, ако стъклото на вашата душ кабина е качествено, няма опасност да го счупите и то да ви пореже неприятно, не че има приятни порязвания.

Ако душ кабините, които се предлагат в търговските вериги не отговарят на вашите специални изисквания, винаги можете да си поръчате такава по поръчка. Поръчковите душ кабини са специализирани решения за всеки от вас с повече изисквания и бюджет.

Дизайн на банята с душ-кабина

За цялостния облик на вашата баня е нужно да подберете както новата душ кабина, така и всички необходими неща като обзавеждане за банята: смесители за душ и за мивка, мебели за банята, тоалетна чиния, стенни плочки или гранитогрес, все по-популярните структури за вграждане, мивка, сифон и т.н. Ако наемете интериорен дизайнер, който да изслуша вашите изисквания и идеи и после да ги претвори в готов визуален проект ще имате визия за бъдещата баня. Ако сте решили сами да обзавеждате има няколко основни изисквания, които трябва да спазите, за да получите красива и неустоима баня. Напоследък има много сайтове и социални мрежи, от които може да почерпите вдъхновение като Pinterest, Instagram и други специализирани сайтове за визуално представяне на архитектурни и интериорни проекти.

В Pinterest е пълно с бордове или известни като „дъски“, както с 3D проекти, ката и с реализирани и изпълнени бани по поръчка. След като знаете, размера на вашето мокро помещение и разпределението на мебелите за баня в зависимост от ВиК тръбите, може да почнете да разглеждате и импровизирате. Хубаво е след като се спрете на нещо, което ви харесва да се консултирате с фирма, която предлага максимално много продукти за банята. Например в https://www.geraka.com/ може да откриете всичко необходимо, както обзавеждане за банята, смесители, въпросните душ кабини, тоалетни чинии, мивки, структура за вграждане и дори варианти за отопление като лири за баня.

Най-популярни