Кои са обувките и ботушите Rieker?

Кои са обувките и ботушите Rieker?


Ако се интересувате от обувки и ботуши Rieker, значи сте попаднали на правилното място. Притежаването на чифт рикер обувки има много предимства. Ето някои неща, които трябва да вземете предвид, когато избирате следващия си чифт. Ако планирате да вършите много ходене и други физически дейности, трябва да изберете сандали за ходене, които имат по-дебела масивна подметка. Сандалите за ходене са чудесни както за официална, така и за ежедневна обстано

Обувки Rieker

Ако търсите удобни обувки, които да съответстват на вашата индивидуалност и на вашите нужди, Rieker е правилната марка, към която да се обърнете. Нейната мисия е да изработва ръчно най-новите стилове в европейската мода на достъпни цени. Имат богат избор от обувки за всеки повод – от ежедневни до официални. Тези обувки ще осигурят на краката ви комфорта и опората, от които се нуждаят, за да са в крак с активния ви начин на живот.

Обувките Rieker са предназначени за мъже и жени и се предлагат в повече от 9000 независими търговски обекта в цяла Европа. Компанията е със седалище в Тейнген, Швейцария, и в нея работят над 20 000 души по целия свят. Тя е създадена в региона Шварцвалд в Германия през 1874 г. и е семейна собственост от пет поколения. Фокусът на компанията върху висококачествени продукти за свободното време ѝ е помогнал да се превърне в глобална компания. Разполагат с няколко проектантски и производствени съоръжения в Европа и Азия.

Моделите са идеални за хора с проблеми със стъпалата. Те могат да помогнат за предотвратяването на болезнени състояния на петата, като например hallux limitus и hallux rigidus, които се причиняват от травма или износен ставен хрущял. Още повече, че дизайна на обувките са освен удобни, така и стилни. Независимо дали пазарувате чифт обувки или купувате чифт за приятел, важно е да изберете правилния размер за вашия крак.

Rieker има над 20-годишен опит в предоставянето на качествени обувки на безброй хора по целия свят. Компанията също така използва водещ в света антистрес подход за създаване на високоефективни обувки. Компанията се стреми да създава функционални обувки, които са удобни и поддържащи за всеки.

Ботуши Rieker

Рикер произвеждат първокласни обувки за мъже и жени, предпочитани от много потребители и почти водещи на пазара. Основана в района на Шварцвалд в Южна Германия през 1874 г., компанията се разраства и се превръща в нарицателно име в цяла Централна Европа. Нейните модели включват първокласни материали и са конструирани за максимален комфорт и поддръжка. Ако си търсите нов чифт ботуши, Rieker предлага разнообразие от стилове, които да отговарят на вашия начин на живот и стил.

Най-популярни