Сухопътен транспорт на товари

Сухопътен транспорт на товари

Транспортните услуги са значима част от живота днес. През вековете са познати различни превозни средства, за да се извършва обмен на стоки, както вътре, така и между отделните държави. Днес транспортните услуги са изключително обхватни и намират приложение в почти всяка една сфера на бизнеса.

Кой транспорт е сухопътен?

Най-често срещания и съответно ползван транспорт е този на „на четири колела“ – автомобилния транспорт. Има се предвид сухопътен превоз на товари, който се извършват с автомобили, бусове или камиони. Много често от подобен вид услуга се възползват бизнеси, които не разполагат със собствен автопарк. Това обяснява и изобилието, което пазарът предлага от подобен вид транспортна услуга.

Дестинации на сухопътните превози

Най-честите държави, в които фирмите извършват услугата сухопътен транспорт са Еропйските – Австрия, Германия, Италия, Гърция, Румъния, Полша, Холандия и т.н.. Ако сте решили да развивате бизнеса си в Европа, можете да се обърнете към тези фирми, една от които е Карго Планет. Те извършват автомобилен транспорт за България и Европа.

Фирмите като Карго Планет разполагат със собствени камиони, бусове, ремаркета и опитен екип от професионални шофьори. Осигуряват транспортирането и превоза на групажни и цели товари по сигурен и отговорен начин. Всички тези транспортни фирми се стремят към качествено и в срок изпълнение на услугата.
Предимно се предлага доставка на стоки в групажни палети. В случай че, сте купили стока от друго място, но не ви се осигурява превоз, а и вие нямате собствен, тогава можете да ползвате услугата фулфилмънт. Специалисти ще ви запознаят с условията и цените на фулфилмънт услугите.

Автомобилният превоз е най-ефективният вариант за транспортиране на стоки и товари от една държава до друга в Европа. Превозването с камиони също така е и най-сигурния и надежден вариант. По този начин се гарантира превозването да бъде изпълнено качествено и в желания срок .
Важна част от началния процес на подготовка е изготвянето на индивидуална оферта.
Ангажиментът на транспортната фирма е да достави товарите в състоянието, в което са им били предадени.

Най-популярни