Бизнесът с печат на тениски ще се развива през 2022 г

Бизнесът с печат на тениски ще се развива през 2022 г

Бизнесът с тениски с щампи е страхотна бизнес възможност. Дрехата е навсякъде и всеки притежава такава. Това прави много изгодно да започнете бизнес за печат на тениски. В тази статия ще разгледаме различните тенденции и въздействието на COVID-19 върху световната икономика и индустрията за печат на тениски

Разрастване на дигиталния печат

Търсенето на персонализирани тениски се увеличава в страни като Китай, Индия и Югоизточна Азия. Големият брой млади хора и растежът на електронната търговия са двигател на индустрията в тези региони. Няколко стартиращи фирми предлагат персонализирани тениски с щампи и персонализирани аксесоари, за да отговорят на нарастващото търсене на тези пазари. Освен това се очаква ръстът на спортните събития да стимулира търсенето на персонализирани тениски в тези региони.

Дигиталният печат отвори нови бизнес възможности за компаниите за тениски. Например компании, които предлагат услуги за печат по поръчка, са насочени към секторите на хотелиерството, медиите и търговията на дребно. Тези индустрии все повече използват персонализирани тениски за популяризиране на тяхната марка и корпоративен имидж. В допълнение, потребителите все повече търсят персонализирани продукти, които ще им помогнат да изразят себе си.

Въздействие на пандемията от COVID-19 върху световната икономика

Въздействието на пандемията от COVID-19 върху световната икономика е много и разнообразно. Въпреки че се очаква световната икономика да се възстанови тази година, глобалният БВП се прогнозира да остане под изходните нива преди вируса до 2022 г. Загубата на БВП ще варира значително в различните страни, като нововъзникващите пазарни икономики ще понесат най-големи загуби. Според прогнозите на МВФ световната икономика ще загуби три процента от БВП до 2024 г., като загубата ще бъде още по-голяма за страните с ниски доходи.

Забавянето на глобалната икономическа активност, както и транспортните ограничения са очакваните ефекти от избухването на COVID-19. Това може да затрудни прехода към ново нормално състояние, особено за малките компании. Вирусът може да деактивира ключови стоки във веригата за доставки, причинявайки забавяния и съкращения.

Въздействие на пандемията от COVID-19 върху индустрията за печат на тениски

Пандемията от COVID-19 принуди хората и индустриите да се променят и адаптират. Въпреки че въздействието на болестта не беше веднага забележимо, тя подтикна хората да започнат собствен страничен бизнес и да създадат по-сигурно бъдеще. В САЩ създаването на нов бизнес се е увеличило с 42%, а повече от половината от анкетираните се чувстват по-сигурни, работейки за себе си, отколкото на традиционна работа.

Докладът за пазара на персонализирания печат на тениски очертава настоящите тенденции и бъдещите въздействия на ключови двигатели и предизвикателства. Предоставя задълбочена информация за размера на индустрията, перспективите за растеж и SWOT анализ, като помага на читателите да вземат информирани решения за индустрията.

Разходи за стартиране на бизнес за печат на тениски

Стартирането на бизнес за печат на тениски може да бъде скъпо, но е възможно да се намерят начини за намаляване на тези разходи. Един популярен начин е чрез използване на услуги за печат при поискване. Тези услуги улесняват продажбата на тениски и изпращането им директно до клиентите. Използването на услуги за печат при поискване също може да ви помогне да спестите пари за маркетинг. Можете да използвате нишови общности, за да привлечете потенциални клиенти и да популяризирате продуктите си.

Бизнес с печат на тениски може да бъде лесен за стартиране и забавен. Ако можете да закупите принтер за тениски и да започнете, можете бързо да спечелите пари. Все пак ще трябва да плащате определени режийни разходи, като наем, застраховка и месечни такси за уебсайт. След това има разходи за инвентар, производствени доставки и труд.

Най-популярни