Мога ли да взема бърз кредит без да доказвам доход?

Мога ли да взема бърз кредит без да доказвам доход?

Ако планирате да вземете кредит и няматае трудов договр или пък просто ви вълнува темата с относно вземане на кредити, то в тази статия ще получите отговор.

Чудите се дали е възможно да кандидатствате за потребителски кредит без да имате трудов договор? Банковите потребителски кредити се промениха през годините и вече се предлагат удобни и модерни алтернативи, които да отговарят на нуждите на хората от съвременния свят.

Понякога се случва така, че на човек, който за момента няма постоянна работа  му трябват спешно пари за нещо, което не търпи отлагане.

Банките обикновено изискват повече документи, които доказват постоянни доходи. Но доказването на доход определено отнема време, което от своя страна забавя процедурата по отпускане на заема.

Време отнема и съответното лице, което кандидатства за кредит, да получи копие от трудовия си договор от своята месторабота, което допълнително забавя процедурата по получаване на кредит.

Това забавяне може да доведе до проблеми за самия клиент като например спиране на ток, парно, телефон, интернет и т.н.

Това важи особено за държавните предприятия.  Но някои по-креативни и гъвкави  кредитни компании са премахнали изискването за трудов договор и предлагат опцията за експресен потребителски заем само срещу лична карта.

С тяхна помощ всеки български гражданин от 18 до 70-годишна възраст може да получи краткосрочен кредит без сложни процедури, доказване на доходи,представяне на трудов договор, както и дълго чакане. Условието е лицето да представи документ за самоличност и да няма лоша кредитна история.

Не е задължително да имате влязъл в сила трудов договор, за да получите този бърз кредит. За да се възползвате от този вид потребителски заем е необходимо да имате валидна лична карта, да сте пълнолетни,както и да получавате някакъв  доход, въпреки факта, че нямате трудов отговор. Трябва обаче да можете да докажете, че получавате доходи, независимо от източника.

Лесно е да се заяви такъв бърз кредит, тъй като процедурата не е сложна.За него може да се кандидатства и  онлайн чрез мобилно приложение.

 

Кредитните служители на банката дават до  минути тяхното решение дали одобряват вашата заявка. Това може да стане по електронна поща или чрез sms.

Освен че получава бърз отговор клиентът има правото да избира по какъв начин да получи желаната  сума: чрез банков превод на посочена сметка или чрез Easy Pay. Клиентът също така сам определя размера и периода на бързия кредит.

Компаниите кредитори предлагат максимално улеснени процедури по кандидатстване за кредитни продукти. Те имат за цел за предоставят прозрачност и 100% конфиденциалност на своите клиенти.

Важно е да изберем такава кредитна компания, която при кандидатстване не изисква копие от трудов договор. Стик Кредит е една от тях например. Тази компания-кредитор ви предлага възможността да вземете бърз кредит само срещу представянето на документ за самоличност.

Кандидатстването става чрез попълване на онлайн форма или обаждане по телефона и след което се получава становище по кредита до минути. След като кредита е одобрен, сумата се превежда към сметката на клиента отново по бърз начин.

Каква сума можем да вземем при получаване на бърз кредит?

Сумата, за която може да се кандидатства за първи заем започва от 50 лв. и  достига 400лв.

Най-популярни