Как да изберем фирма за бързи кредити?

Как да изберем фирма за бърз кредит?

Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на фирма за бързи кредити. Сред тях са препоръки от клиенти, документация и проверка на кредита. Освен това, реномираните компании не начисляват такси за свързване на кредитополучатели с лихвари, но те получават таксата си от кредиторите. Прочетете, за да научите повече. По-долу са изброени някои от основните фактори, които трябва да имате предвид, когато избирате фирма за бързи кредити. Като начало изберете компания, която е реномирана, има положителни отзиви от съществуващи клиенти и предлага добри условия.

Отзиви на клиенти

Преди да вземат решение, клиентите често предпочитат да прочетат препоръките на други потребители. Препоръките на клиентите все още са ефективен маркетингов инструмент, особено в днешно време, когато хората все повече търсят препоръки и мнения на клиенти. Днешният потребител обаче може да е по-скептичен към бизнеса от всякога, така че препоръките са още по-важни. Въпреки важността на отзивите, все още има някои ключови аспекти на прегледите на клиентите, които трябва да се вземат предвид.

Един важен начин да направите препоръката на клиента по-достоверна е да използвате действителните думи на клиента. Можете да направите това, като запишете разговора и използвате тези кадри на уебсайта на вашата компания, страницата с препоръки и биографиите на служителите. Въпреки това, трябва да се уверите, че сте поискали разрешение от клиента, преди да използвате неговата препоръка, тъй като това е незаконно в някои държави. Ако се интересувате от използването на препоръки от клиенти на уебсайта си, винаги първо получете разрешението на клиента.

Например, една от най-коментираните български небанкови финансови институции, която е непрекъснато коментирана онлайн от доволни потребители е Ferratum.

Кредитна проверка

Една добра компания за бързи кредити ще изтегли вашия кредитен отчет и ще ви обясни какво точно да търсите. Обикновено ще намерите секция с вашата кредитна история, която включва плащания, направени с кредитни карти, пропуснати плащания и сметки в колекции. Той също така ще изброява всички публични регистри като банкрут, съдебни решения или данъчни права. Размерът на вашия дълг трябва да е под наличната ви кредитна линия. Продължителността на времето, през което сте взели пари назаем, също е съображение, както и броят на акаунтите, които сте отворили през последните шест до 12 месеца.

Бързите кредити често идват с висок ГПР. Тези заеми обаче се предлагат от много финтех компании и кредитни съюзи. Ако имате лош кредит и не можете да се класирате за традиционен заем, заемите без проверка на кредита могат да бъдат отличен вариант за вас. Няколко банки и кредитни съюзи изискват кредитна проверка, но някои кредитори са готови да се откажат от процеса, ако сте готови да плащате по-високи лихви и такси.

Още няколко съвета

Преди да вземете финалното решение и да заявите бърз кредит за вашите нужди, отделете необходимото време и извършете нужното проучване. Научете колкото може повече информация относно историята на фирмата, тяхната практика, какви са стъпките за кандидатстване, вариантите за връщане на заема, както и мнението на хората. Разпитайте свои познати и приятели, а ако те не са се възползвали от такъв тип услуги, заложете на мненията на непознати онлайн.

Най-популярни