Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cypah/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cypah/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cypah/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Какви са ползите от POS дисплеите - CyPah

Какви са ползите от POS дисплеите

Какви са ползите от POS дисплеите

POS дисплеите са конструкции направени от различни материали, които се предлагат под формата на стелажи с различни размери. Те често имат разделители, където може да се поставят много артикули. Основната им цел е да представят вашите продукти по най-добрия начин. В следващите редове ще изтъкнем ползите от POS дисплеите за брандовете.

Екологичност

POS дисплеите могат да бъдат изработени от различни екологично чисти и биоразградими материали. За пример ще дадем POS дисплеите Dimeko, които са направени от велпапе, картон, хартия и други. Не само че са издръжливи, но се разлагат напълно без да отделят почти никакви отпадъци и не натоварват атмосферата.

Бизнесът непрекъснато се стреми да подобри продуктите си. Предвид нарастващото внимание към устойчивите решения, използването на такива дисплеи може да се окаже стратегически ход.

Възможност за персонализиране според бранда

Това, което отличава POS дисплеите от обикновените картонени стелажи, е, че позволяват да принтирате различни изображения и да поставите логото на вашата марка.

пос дисплей на заден план в голям магазин

Благодарение на атрактивния външен вид можете да популяризирате вашите продукти по-лесно и така да достигнете до повече хора. Впечатляващият външен вид може да окаже сериозно въздействие върху потребителите и да допринесе за увеличаване на продажбите, тъй като много от тях се осъществяват без предварителен замисъл.

Умело привличане на вниманието

Често опаковката на даден артикул e недостатъчна, за да привлече вниманието на потребителя, независимо колко добре изглежда. Понякога има нужда от малко помощ, за да бъде забелязана.

Именно тук POS дисплеите играят ключова роля. Те са достатъчно големи, за да се набият на очи, а ако имат красива шарка или закачливо послание, това увеличава шансовете за покупка многократно.

Когато в обекта има големи опашки, POS дисплеите ще ангажират вниманието на клиентите и ще ги разубедят да напуснат преди да са завършили покупката си.

Мобилност, гъвкавост и компактност

POS дисплеите обикновено са свободностоящи. Това предлага много повече гъвкавост по отношение на монтажа. Търговците на дребно могат да поставят POS дисплеите до касата без проблем, дори когато няма свободни стелажи, и с това да подчертаят определени артикули. Или да запълнят места, които не изглеждат особено привлекателни, и с това да оптимизират по-добре иначе загубеното пространство.

Това е чудесен начин да рекламирате марката си, като я позиционирате на централно място в зони с много човекопоток. Вместо да бъдат забутани в ъгъла или поставени на някой нисък рафт, вашите продукти ще привличат вниманието мигновено.

Притегателна сила за импулсивните потребители

Импулсивното пазаруване е присъщо за голяма част от хората. Много клиенти на магазина, вече направили други покупки, ще са по-склонни да добавят вашия продукт в кошницата си от импулсивност. Най-често такива непланирани покупки са храни и напитки. Ако се постараете със дизайна на дисплея, увеличавате шансовете си да продадете повече артикули.

Умела реклама на нови (и стари) продукти

POS дисплеите са изключително ефективни, когато става въпрос за маркетинг на нов артикул или продуктова линия. Тъй като помагат на нещата да изпъкват визуално, те могат да се превърнат в полезен източник на информация за потребителите относно вашия асортимент.

Могат да бъдат особено полезни, когато предлагате нещо ново, което досега не е присъствало в продуктовия ви каталог. Освен това са чудесна алтернатива за стари продукти, които искате да разпродадете по-бързо. Поставени до касата, те ще се радват на голям успех.

Да не говорим, че тези дисплеи са идеални за подчертаване на промоционални артикули и всички специални отстъпки, които се предлагат в магазина.

Подобряване на изгледа на касата

И последно, но не и по важност, POS дисплеите могат да направят касата да изглежда много по-атрактивно за потребителите. Много често тези пространства изглеждат някак неприветливо. Можете да експериментирате с дизайна, от нещо семпло и просто до пъстри цветове и шарки. Не забравяйте, че по-креативните дизайни са по-лесно забелязвани.

Най-популярни