Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cypah/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cypah/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cypah/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Съвети за кредитиране - CyPah

Съвети за кредитиране

Какво трябва да знаем за бързите кредити?

Понякога се случва да изпаднем във финансови проблеми. В тези моменти можем да се доверим на бърз заем. Много фирми за бързи кредити в последно време улесниха значително процедурите по кандидатстване за техни продукти. Вече е по-лесно от всякога да заявим бърз кредит през своят компютър или телефон.

Съвети за кредитиране

Онлайн кредитите ни позволяват да получим бързи заеми до минути, при това от всяко кътче на страната. И все пак, не всички бързи кредити онлайн могат да се вземат толкова лесно.

Могат ли да ми откажат заем?

В същото време често можем да вземем кредити без трудов договор или без поръчител. И все пак, вероятно няма да бъде трудно да намерите някой, който е получил отказ от кредит без доказване на доход. Причините този човек да е получил отказ от кредит без доказване на доход се крие в неговият кредитен регистър. Ако той е лош и показва не обслужване на предходен кредит, то фирмите отпускащи пари до заплата запазват правото си да не отпуснат пари на кредитоискателя. За да запазите кредитното си минало чисто винаги следете извлеченията по вашата кредитна карта например.

Следете всеки месец какво се случва с картата ви, и в случай, че забележите несъответствие с това, което сте похарчили, веднага се свържете с издателят и банката. Възможно е да сте станали жертва на открадната самоличност. Дори за известно време да загубите достъп до парите си, то вие ще ограничите хората, опитващи се да ви оберат. В същото време е добре да следите своята кредитна или дебитна карта например, за да знаете по всяко време какво се случва с някоя от тях. В случай, че следите извлеченията след всяко ползване, вие ще се предпазите от ненужни разходи. Това ще запази вашият кредитен рейтинг чист и в случай, че след време ви се наложи да прибегнете до потребителски кредит или пък до кредит без лихва, то отпускането му ще бъде по-лесно от всякога.

Бързите кредити са насочени предимно към хора, които имат нужда от спешни пари

За съжаление в днешно време все по-голяма част от българското население прибягва към теглене на бързи кредити без значение дали за тази цел ще се предпочетат услугите, предлагани от банкови институции или от небанкови такива.

Съвети за бързи кредити

Според различни анонимни анкети, на всеки трети българин му се е налагало да тегли такъв вид кредит. Ежемесечното покриване на разходи е един дълъг и изнервящ процес за всички нас, тъй като дори и след него, винаги има вероятност да “изскочи“ нещо неочаквано. Точно заради това бързите кредити или заеми са начин, макар и временен, който ще облекчи финансово вас и вашите семейства.

В днешно време човек може много бързо да се свърже с банкова или небанкова институция, от която да изтегли такъв вид заем или кредит. Ако забележите само, дори разхождайки се, офертите за такъв вид заем ще ви залеят отвсякъде. Българите като цяло са горделиви и прибягват до теглене на заеми и кредити едва когато семейният им бюджет е наистина дотолкова опустошен, че покриването на ежемесечните разходи изглежда като една утопия. Сметките ни за ток, вода, телефон, интернет, парно, джиесеми, могат значително да облекчат семейния ни бюджет, теглейки такъв вид заем.

Бързите кредити могат да бъдат използвани не само за покриване на сметки, но и за текущи нужди. На всеки от нас се е случвало да се повреди някакъв уред, било то пералня, хладилник, печка, бойлер и други. Тези проблеми не са никак маловажни и ако за момента нямате финансовата възможност да ги поправите или пък да закупите напълно нови, тогава за вас най-удачният вариант би бил бързият кредит или заем. Естествено е да потърсите пари на заем от някой приятел, познат, роднина, да поискате от работодателя си аванс за покриване на определени нужди, но не можете да бъдете сигурни дали те ще могат да ви помогнат.

Най-популярни