Вниманието на букмейкърите е към Световното първенство

Вниманието на букмейкърите е към Световното първенство

Наближава най-голямата конференция за букмейкъри и партньори, на която ще се обсъждат бъдещите нововъведения в спортните залози. Събитието ще се проведе между 12-15 Септември и ще включва най-различни теми. Очаква се присъствието на повече от 120 оператори, сред които и лицензирания букмейкър Бет365, както и 80 афилиейт мениджъри от най-високо ниво. Най-горещата тема, на която ще се обърне специално внимание, е наближаващото Световно първенство през 2018 г. в Русия.

Първоначалните идеи

Целта на конференцията ще бъде да се разгледат всички важни аспекти на спортните залози и да се дискутират начините за подобряването им. Напоследък технологиите дадоха нов голям тласък на букмейкърите, като им позволиха да интегрират доста нови неща. Пример за това са функциите за Cash Out и Price Rush, които Betfair въведоха в своята платформа за спортни залози. Повече информация за тях ще намерите в сайта на Nostrabet.com. Целта е подобни технологии да станат още по-използваеми от клиентите на всяка една компания. Нужно е да се намери начин, по който всички тези иновации да се превърнат в още по-полезно средство за печалба на потребителите.

Сред разискваните теми ще бъдат залозите на спортове, като ръгби, бейзбол, американски футбол. Експертите ще се опитат да намерят идеите, с които всеки един от тези спортове ще стане по-атрактивен за залагащите, особено в Европа. Тенисът също ще заеме важно място в конференцията. За него, освен възможностите за залог, на преден план ще се дискутира и справянето с уредени мачове. Тенис срещите са едни от най-урежданите в света на спорта, като ще се предприемат мерки срещу това. Точно затова някои букмейкъри като Winbet започнаха да предлагат възможности за залог само на по-големите тенис турнири. Следят се и някои от по-малките, но не всички, понеже там най-често се уговарят двубои.

Поглед към Световното първенство

световното по футбол 2018

Малко време остана до началото на Световното първенство през 2018 г., което ще се проведе в Русия. Букмейкърските сайтове ще вземат голяма роля в отразяването на мачовете, понеже ще предлагат опции за залог на всеки от тях. Подобни форуми предизвикват сериозен интерес сред хората. В сайта на Nostrabet писаха за ръст в направените предвиждания по време на миналогодишното Европейско първенство. Световното е от още по-висок ранг, така че при него вниманието ще е по-голямо. Компаниите предлагат и залози в реално време, които привличат много потребители. Към този тип залози ще се отдели време, в което ще се преценят възможните начини за едни по-добри предложения. Едно, че пазарите могат да бъдат увеличени като брой, но за турнира могат да се измислят и допълнителни оферти.

Бонусите със сигурност ще са сред най-дискутираните предложения по време на Световното. Те са начин за привличане на клиенти и всеки букмейкър ще има специални промоции за турнира. Индустрията разполага с време, понеже все още не е дошъл краят на квалификациите за турнира. Кои са оставащите мачове, може да проследите в сайта на Efbet. Те трябва да привършат, за да може да се вземат и най-точните мерки за определянето на бонусите. Голяма част от тях ще са насочени към държавите, които са се класирали за форума.

На предстоящата конференция предстои да се разискват много теми. Все пак спортът има най-голямо влияние в хазартната индустрия. От една страна, букмейкърите трябва да насочат вниманието си към подобряване на услугите. От друга страна, нужно е да се начертаят правилните пътища за бъдещо развиване на иновации в областта. Колкото до предстоящото Световно първенство, на тази конференция ще бъдат записани първоначалните идеи за форума. В последствие ще се дискутират и нови такива, а това е планирано за периода от 20 до 23 Март следващата година. Тогава ще бъдат ясни участниците и задачата на компаниите ще бъде доста по-ясна.

Най-популярни