Всяка дама трябва да има спешен несесер, какво да носите в него?

Всяка дама трябва да има спешен несесер, какво да носите в него?

Всяка жена има своите малки тайни, които я спасяват във всеки момент през целия ден. Спешният несесер е страхотен начин да сложите вашите малки тайни в него и да се чувствате страхотно ежедневно. В днешната статия ще ви помогнем да го приготвите, а ако имате такъв ще ви дадем идеи, какво е добре да добавите.

Какво означава спешен несесер?

Спешният несесер заема малко място, към което прибягвате, когато не се чувствате особено комфортно. Друг вариант е да го използвате за добиване на малко повече увереност.

Не е задължително да го държите в чантата си непрекъснато, защото спокойно може да го сложите в колата си или пък в джоба на якето, зависи какво искате да сложите в него.

Как да направите спешен несесер?

На първо място изберете такъв, който да е подходящ за мястото, на което искате да го поставите. Нека той да не бъде прозрачен, за да може да се чувствате спокойни да го използвате по всяко време, включително и пред други хора.

Изберете си успокояващи етерични масла от https://www.eterika.eu/, с които да се спасявате при силен стрес. Силното напрежение определено съпътства нашия век, затова е важно да имате бързо решение за всеки проблем. Намерете онези масла, които са за релакс и сложете една капка на китките си, това ще ви помогне да сте по-балансирани и готови за поредната работна среща.

Също така в този несесер добавете малко флаконче с любимия парфюм, за да може деликатно да го поставите по време на среща или преди важен обяд. Това ще ви направи по-уверени и ще се чувствате перфектно в кожата си.

На вълна красота, добавете и червилото, с което сте решили днес да покорявате върхове, за да може да го добавяте при нужда. Също така една малка прозрачна пудра няма да е излишна за моментите, когато лицето се омазни или дълго сте стояли на топло.

Дамските ежедневни принадлежности също трябва да намерят място в този несесер. Набавете си любимите продукти, които знаете, че винаги ви помагат и ще бъдете много по-спокойни.

Също така болкоуспокояващите лекарствени продукти трябва да поставите в несесера, за да сте готови и за тази ситуация. Няма нищо по-неприятно от главоболието или пък изненадващо да ви заболи корема. Не прекалявайте с нищо, изрежете няколко таблетки от блистера и по този начин ще заемат много по-малко място.

В несесера ви задължително дръжте пинсета, с която да обуздаете някои косъмчета, които сте видели точно преди важната среща. Понякога и при поставяне на грим се случва да забележите, че няколко косъмчета са по-видими и бихте искали да ги премахнете. Точно в този момент ще извадите спешното несесерче и деликатно ще се справите с този проблем.

Спешният несесер е страхотен за всяка ситуация. Разбира се в него може да поставите всичко, което е важно за вас и да се съобразите само с част от предложенията ни. Всеки има нужда от различни вещи, затова е важно да прецените сами за себе си. Какво ще е първото, което ще поставите в него?

Най-популярни